2019. 07. 10
#Programajánló

Állítsd meg a Semmit, tolj egy verbális önvédelmi kurzust, slammelj a politikai pedofíliáról vagy egyszerűen csak gyere és élvezd a Kisrét adta szabadságot a Bánkitón a Szabad Terekkel.  

A Szabad Terek és az Auróra idén közösen veszi birtokba a Kisrétet, ahol hangulatos térrel várunk mindenkit. A Szabad Terek öt város – Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged és Szombathely – független közösségi tereinek és civil szervezeteinek közös kezdeményezése, együtt újfent megvizsgáljuk és megoldásokat keresünk a szűkülő civil tér, az izoláció és az öncenzúra folyamataira. Itt helye van a szabad diskurzusnak, a közéleti kérdések kulturált megvitatásának, tabuk nélkül. 

5 város, 25 szervezet, 70 közreműködő alakítja a helyszínt, lesz nálunk egy nagyszabású, három napon át tartó, bármikor végigvihető, a Semmi terjedését megállító geocaching játék nyereményekkel és ajándékokkal, de lesz még bringaszervíz, érzékenyítő játékok, workshopok, például a Verbális Önvédelmi Kurzus, izgalmas kerekasztalbeszélgetések cenzúráról vagy a vidéki független zenei életről, és sok más társadalmi kérdéseket feldolgozó program, akár slambe öntve is. Este az Auróra DJ-i szolgáltatják a muzsikát és a jó hideg fröccsöt. A részletes programot megtaláljátok a Bánkitó fesztivál honlapján és a Szabad Terek facebook eseményében. Gyertek, szabadítsunk teret együtt!

 

Hozzászólások