#könyv
2019. 12. 05 / Budapest

Velünk beszélj, ne rólunk! Hátrányokkal induló aktivisták beszélnek életükről és munkájukról

Szerkesztette: Dósa Mariann és Udvarhelyi Éva Tessza
Napvilág kiadó – Közélet iskolája

A Közélet Iskolája könyvének célja, hogy olyan embereket mutasson be, akik annak ellenére – vagy éppen azért –, hogy megtapasztalták az elnyomást és kirekesztettséget, közéleti, aktivista vagy érdekvédő szerepet vállaltak és vállalnak.

A könyv inspirációként kíván szolgálni azok számára, akik nehéz körülmények között élnek vagy valamilyen hátrányt szenvednek a magyar társadalomban, és modellt kíván mutatni arra, hogy hogyan képesek a legnehezebb körülmények között élő emberek is teljes jogú, másokért aktívan cselekvő állampolgárként élni. Mindenkiben ott szunnyad az érdekvédő, csak merni kell előcsalogatni magunkból!

A kötet azoknak is szól, akik bár maguk nem tapasztaltak meg elnyomást vagy kirekesztettséget, és akár még részt is vesznek a közéletben, nehezen tudják elképzelni, hogy hátrányos helyzetű emberek közösségi vezetőkké váljanak.

A kötetben tizenöt portré olvasható olyan aktivistákról és érdekvédőkről, akik saját hátrányaikból kovácsoltak erőt. Ők mind egy igazságosabb társadalomért dolgoznak, és azért, hogy a hozzájuk hasonló emberek helyzete javuljon.

Az ár a szállítás költségét nem tartalmazza.
Személyes átvételre van lehetőség.

Ára: 2 800 Ft
Adomány alapú
Budapest / 2019. 12. 05
#hátizsák
Adomány alapú
Budapest / 2019. 12. 05
#hűtőmágnes
Adomány alapú
Budapest / 2019. 12. 05
#karkötő
Egyéni árajánlat
Debrecen / 2019. 12. 05
#közlekedés, #szolgáltatás