#könyv
2019. 12. 05 / Budapest

Anya kiáll és beszél – Anyák önmagukról, közéletről, aktivizmusról

Napvilág kiadó – Közélet iskolája

Az itt szereplő aktivisták életének és munkájának egytől egyig az elhivatottság, a teherbírás, az önkritika, az együttérzés, a szolidaritás és egy jobb világba vetett hit az alapjai. Mindannyian tudatos érdekvédők: tudják, hogy miért küzdenek, és azt is, hogy ezt hogyan szeretnék elérni. A legtöbben másokkal együtt, közösségben dolgoznak, mert anyaként nagyon jól ismerik az odafigyelés, az együttműködés és a türelem szükségességét és ereje.

Azt reméljük, hogy a kötet inspiráció lehet azoknak a nőknek és partnereiknek, akik egyszerre nevelnek gyerekeket és végeznek közéleti munkát, illetve hasznos fogódzó lehet azok számára, akiket foglalkoztat a gyerekvállalás gondolata, de tartanak az anyaság elszigetelő hatásától.

A könyv reményeink szerint azok számára is példákat mutat, akik maguk kiváltságos helyzetben vannak és szeretnék jobban megérteni a közéleti szerepvállalásban akadályozott társaikat, hogy ezáltal empatikusabban, szolidaritással, partneri alapon tudjanak viszonyulni hozzájuk és velük együtt küzdhessenek egy igazságos társadalomért.

Az ár a szállítás költségét nem tartalmazza.
Személyes átvételre van lehetőség.

Ára: 2 800 Ft
Adomány alapú
Budapest / 2019. 12. 05
#póló
Egyéni árajánlat
Budapest / 2019. 12. 05
#tanácsadás, #kutatás
Adomány alapú
Budapest / 2019. 12. 05
#zokni
Adomány alapú
Budapest / 2019. 12. 05
#vászontáska